Futbol

Messi (sobre Neymar): "Ens portem bé fora del camp i al camp encara ens estem coneixent"

En l'arribada a Kuala Lumpur del Barça, Messi ha parlat sobre la seva relació amb Neymar. L'argentí ha assegurat que "ens portem bé fora del camp i al camp encara ens estem coneixent". El crac blaugrana també s'ha mostrat sorprès pels presagis que deien que el brasiler i ell es portarien malament.

Actualitzat
En l'arribada a Kuala Lumpur del Barça, Messi ha parlat sobre la seva relació amb Neymar. L'argentí ha assegurat que "ens portem bé fora del camp i al camp encara ens estem coneixent". El crac blaugrana també s'ha mostrat sorprès pels presagis que deien que el brasiler i ell es portarien malament. "No sé d'on va sortir que Neymar i jo ens portaríem malament", ha declarat Messi des de Malàisia.

Kuala Lumpur és l'última parada de la gira del Barça d'aquest estiu. L'expedició ha arribat aquest migdia a la capital de Malàisia. Igual que a Tailàndia, molts aficionats han volgut rebre els blaugranes a l'aeroport i a l'hotel.

Per aquesta tarda hi ha previst un entrenament a porta tancada. Dissabte, i en directe per TV3, a dos quarts de tres del migdia, els de Tata Martino disputaran un amistós contra un combinat de jugadors locals. Serà el primer cop que el Barça jugui un partit a Malàisia. Després d'aquest enfrontament, tornada a Barcelona, on s'espera que l'equip arribi a dos quarts de vuit del matí. A partir de llavors, última setmana de preparació per posar a punt el debut a la Lliga el diumenge 18 contra el Llevant.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut