L'actuació de Pau Gasol va ser l'única cosa positiva que es va veure dels Bulls a Detroit (Reuters)

Memphis s'aprofita de la crisi de Portland (97-86) i Chicago s'ensorra a Detroit (107-91)

Els Bulls van desaprofitar un avantatge de 19 punts contra els Pistons, mentre que els Grizzlies es van imposar en un duel de líders de l'Oest

Jeff Green, amb 23 punts, va liderar l'atac dels Grizzlies de Memphis en un triomf a casa contra els Trail Blazers (97-86). El partit tenia l'atractiu d'un enfrontament entre líders de divisió, Memphis a la sud-oest i Portland a la nord-est, però aquests últims han entrat en una perillosa crisi de resultats i ja acumulen quatre derrotes seguides.

El base Mike Conley va aconseguir 21 punts i va lliurar nou assistències, mentre que Zach Randolph va fer 17 punts i Marc Gasol va aportar 13 punts, més 9 rebots i 5 assistències.

Naufragi a Detroit

Un partit excel·lent de Pau Gasol no va poder impedir una derrota inexplicable de Chicago a Detroit (107-91). Els Bulls van desaprofitar un avantatge de 19 punts i van acabar perdent de 16 davant els Pistons, que van tenir en Reggie Jackson el seu millor home (22 punts i 11 assistències).

Gasol va fer 27 punts i va capturar 10 rebots en el que semblava una nit plàcida per al seu equip. El de Sant Boi va posar el seu equip 19 punts al davant (53-72) a mitjan del tercer quart, però, a partir d'aquí, es va produir una apagada sense precedents i en els últims 18 minuts els Bulls van encaixar un parcial d'escàndol (54-19) que els va fer perdre el partit i els torna a complicar la classificació: Cleveland ja els pren un avantatge de tres partits a la Divisió Central.