Viñales ha sorprès les Ducati en fer el primer millor temps (EFE)
MotoGP

Maverick Viñales sorprèn les Ducati a la primera tanda d'entrenaments del GP d'Àustria

El català ha fet el millor temps a la primera tanda d'entrenaments al circuit austríac. Rossi ha estat quart, Márquez sisè i Jorenzo setè; Binder i Zarco també s'imposen en Moto3 i Moto2 respectivament

Actualitzat

El pilot català Maverick Viñales (Szuki GSX-RR) ha sorprès les Ducati dels italians Andrea Dovizioso i Andrea Iannone en els primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Àustria de MotoGP que s'han disputat al circuit Red Bull de Spielberg.

Tot i que el Red Bull semblava vedat exclusiu de les motos italianes de Borgo Panigale després dels entrenaments realitzats en aquest escenari just després del Gran Premi d'Alemanya del circuit de Sachsenring, Maverick Viñales s'ha encarregat de demostrar tot el contrari després de rodar amb un temps d'1 : 25.866, tot just 79 mil·lèsimes de segon més ràpid que Dovizioso i amb dues dècimes de segon sobre Iannone.

La quarta plaça ha estat per a l'italià Valentino Rossi (Yamaha YZR M 1), i Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V), que no havia rodat mai amb una MotoGP en aquest traçat, ha obtingut el sisè lloc, per davant del vigent campió del món Jorge Lorenzo (Yamaha YZR M 1).


Brad Binder comença marcant el ritme a Red Bull Ring
El líder del mundial, el sud-africà Brad Binder (KTM), ha començat marcant el ritme en la primera sessió d'entrenaments lliures per al Gran Premi d'Àustria de Moto3, que s'ha disputat al Red Bull de Spielberg. Binder ha aconseguit un millor temps d'1: 37.902. Joan Mir (KTM), ha estat en tot moment entre els més ràpids i ha fet el segon millor temps, tot i que a una mica més de mig segon del sud-africà.

Jorge Navarro (Estrella Galicia 0'0 Honda), encara amb una visible coixesa com a conseqüència de la fractura que va patir després del Gran Premi de Catalunya quan s'entrenava en un Karting, no ha pogut passar de la dinovena posició.

Zarco s'imposa en l'últim gir a Luthi
El francès Johann Zarco (Kalex) s'ha imposat en l'últim gir de la primera tanda d'entrenaments lliures per al Gran Premi d'Àustria de Moto2 al circuit Red Bull de Spielberg al suís Thomas Luthi (Kalex). Luthi ha dominat gairebé tota la tanda d'entrenaments i només en l'última volta ha vist com el líder del campionat i vigent campió del món li pren la primera plaça per només 118 mil·lèsimes de segon; Àlex Rins (Kalex), segon del campionat, s'ha hagut de conformar amb el desè lloc, per davant del britànic Sam Lowes.

Anar al contingut