Messi, al costat del Tata Martino en un entrenament de la selecció argentina (Reuters)
Futbol internacional

Martino: "Si fos Messi, ja hauria deixat de jugar a la selecció argentina fa molt de temps"

El seleccionador argentí ha defensat el crac blaugrana de les crítiques que rep de la premsa del seu país i ha confirmat que el convocarà per a l'amistós contra Mèxic del 8 de setembre als Estats Units

Actualitzat

El seleccionador argentí de futbol, ​​Gerardo 'Tata' Martino, ha dit que "si estigués al lloc de (Lionel) Messi, ja hauria deixat de jugar" amb l'albiceleste, per les crítiques que rep d'alguns periodistes locals. "Si jo estigués en el lloc de Messi, ja hauria deixat de jugar a la selecció fa molt de temps, però seguiria jugant al Barcelona", ha dit Martino en una entrevista al canal Fox Sports.
   
Martino ha assegurat que la premsa argentina hauria de fer una autocrítica respecte al tracte que li dedica al davanter del Barça i que "parlar de les crítiques a Messi és donar-li entitat a una cosa que no mereix cap tipus d'anàlisi".

El Tata també ha desmentit una possible absència del crac blaugrana en els pròxims compromisos del combinat argentí i ha confirmat que el convocarà per a l'amistós davant Mèxic del 8 de setembre als Estats Units. "Ni de la boca d'ell, ni de la meva boca, ni de la boca del president de l'Associació del Futbol Argentí (Luis Segura) ha sortit que Messi es volia prendre un descans de la selecció. Es fa molt difícil haver d'explicar alguna cosa que cap dels protagonistes ha generat ", ha afegit.
   
L'exentrenador del Barça, que aquesta setmana havia afirmat que "ningú s'imagina la selecció sense Messi", també ha reconegut que seria "una gran decepció" que Messi deixés de jugar al combinat "albiceleste".

Anar al contingut