Márquez espera oferir un GP de Catalunya als seus seguidors incondicionals (Reuters)
Motociclisme

Márquez preveu un GP de Catalunya "emocionant"

El pilot de Cervera corre "a casa" i espera pujar al podi

Actualitzat

Marc Márquez pronostica un GP de Catalunya "emocionant". El pilot de l'equip Repsol Honda confia a pujar al podi del Circuit de Barcelona-Catalunya, que presentarà un traçat amb un nou asfalt i un últim sector modificat

"Estic molt content sempre que correm a casa, davant dels nostres fans, i espero oferir-los una cursa emocionant diumenge perquè l'ambient especial sempre et dona un extra d'energia."

Aquestes declaracions del pilot de Cervera han estat facilitades pel seu equip. Márquez, que va fer unes proves al circuit de Montmeló fa unes setmanes, va poder comprovar les millores fetes a la instal·lació. "Van fer una gran feina reasfaltant. Ara la pista té més adherència i és molt bonic pilotar aquí, malgrat que els cotxes de Fórmula 1 ja han començat a afectar i han creat sots en algunes frenades", ha comentat.

L'actual campió del món de MotoGP considera que els pianos del circuit català continuen sent punts complicats perquè "els de l'interior dels revolts són molt alts i és una mica difícil adaptar l'estil de pilotatge". Tot i això, el pilot ha assegurat que "intentarem fer-ho el millor possible i lluitar de nou pel podi"
 






 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut