Marco Asensio s'ha entrenat amb el grup (RCDEspanyol.com)
Espanyol

Marco Asensio s'entrena amb el grup després de superar una contusió cranial lleu

El jugador mallorquí, que va ser substituït al descans del partit contra el Llevant per un cop al cap, estarà en condicions de jugar contra el Celta a Balaídos. En canvi, Felipe Caicedo, amb febre, no s'ha exercitat amb els seus companys, però s'espera que estigui a punt per a la sessió de dijous

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat aquest dimarts al matí als entrenaments després de l'empat d'ahir amb el Llevant a casa. Felipe Caicedo, amb febre, no s'ha exercitat amb els seus companys, però s'espera que estigui a punt per a la sessió de dijous. En canvi, sí que ho ha fet Marco Asensio, que va ser substituït al descans després de superar una contusió cranial lleu per un fort cop al cap.

Els metges van examinar les seves sensacions i han descartat qualsevol problema rellevant. El jugador mallorquí, cedit pel Reial Madrid fins al final de temporada, estarà en condicions d'entrar en la convocatòria per al següent partit de lliga, dissabte contra el Celta a Balaídos.

Javi López: "Tenim una barreja de cabreig, decepció, ràbia i impotència"

Javi López ha assegurat que, després l'empat d'ahir amb el Llevant a Cornellà-el Prat, l'equip té "una barreja de cabreig, decepció, ràbia i impotència". El capità blanc-i-blau ha reconegut que no han trobat "una explicació" a encaixar gols en els primers minuts. "L'estem buscant. Hem d'insistir perquè no torni a passar. Quan això passa et condiciona tot el partit i el que havies preparat se'n va en orris. És fonamental que ho corregim", ha explicat.

"Et queda una sensació agredolça, jugàvem a casa i contra un rival que no venia en una bona situació. I no és positiu, però vam aconseguir rescatar un punt que teníem perdut", ha reconegut per analitzar l'empat contra el cuer.

El lateral andalús, de tota manera, s'ha mostrat optimista de cara als pròxims compromisos. "Si veus com l'equip competeix en els entrenaments, com ens clavem pals... Tenim un grup esplèndid i així sortiran les coses", ha comentat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut