Espanyol

Marc Navarro és el primer debutant del planter des de Tamudo que marca en la seva estrena amb l'Espanyol

El lateral barceloní s'ha convertit en el quart jugador del planter blanc-i-blau que debuta aquesta temporada amb el primer equip amb Quique Sánchez Flores, després de Marc Roca, Aarón Martín i Óscar Melendo

Actualitzat

Marc Navarro s'ha convertit aquest dissabte en el quart jugador del planter de l'Espanyol que debuta aquesta temporada amb el primer equip amb Quique Sánchez Flores després de Marc Roca, Aarón Martín i Óscar Melendo. El lateral barceloní, de 21 anys, ha tingut una estrena somiada a Primera Divisió, ja que ha fet el tercer gol de la victòria de l'Espanyol contra el Granada.

Navarro, que ha entrat a l'onze titular per la baixa d'última hora de Víctor Sánchez, s'ha mostrat molt satisfet per la seva estrena amb el primer equip blanc-i-blau. "Encara no m'ho crec. Estic molt content. He de donar les gràcies a tots els que m'han donat suport, l'equip, l'afició, la família i l'entrenador. Estic per ajudar en allò que faci falta", ha assegurat.

Marc Navarro, que és el primer debutant del planter des de Raúl Tamudo que aconsegueix marcar en la seva estrena, ha confessat que coneix el seu paper aquesta temporada. "Tinc clar que sóc jugador del filial. Ja veurem el que passa més endavant", ha admès.

Quique Sánchez Flores també ha valorat el debut de Marc Navarro en la roda de premsa posterior al partit. "Ha estat esplèndid. No ens agrada massa l'elogi perquè debilita i els nois demanen prudència. Està molt ben considerat dins de la casa. Porta amb nosaltres amb prou feines un mes i percep les coses de forma clara i ràpida", ha explicat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut