Els dos pilots d'Honda amb la nova Honda RC213V (Reuters)
Motor

Marc Márquez i Dani Pedrosa presenten la nova Honda 2016 al circuit indonesi de Sentul

Els dos pilots han presentat la nova màquina amb què afrontaran la temporada del Mundial de MotoGP 2016. L'RC213V té nou motor, nova electrònica i nous pneumàtics

Actualitzat

Marc Márquez i Dani Pedrosa ja ténen una nova moto per afrontar la temporada del Mundial de MotoGP. L'RC213V està totalment renovada: nou motor, nova electrònica i nous pneumàtics; una màquina totalment preparada per intentar enguany guanyar el campionat. 

"Tinc moltes ganes de seguir treballant en el nou motor i en la nova electrònica. Vam fer alguns passos en la direcció correcta quan vam ser a Sepang, però necessitem seguir avançant a Phillip Island. Confio que els enginyers ens portin més millores mentre seguim acostumant-nos a la nova centraleta ", ha explicat Márquez al circuit indonesi de Sentul, durant la presentació oficial de l'equip Honda Repsol. "Ens enfrontem a molts canvis i tenim molta feina al davant, però tinc ganes de començar", ha assenyalat Dani Pedrosa.  

Honda Repsol haurà testat les seves noves motos abans del començament oficial del campionat en tres circuits (Sepang, Sentul i Phillip Island) molt diferents, tant en traçat com en climatologia. Pedrosa confia que aquesta circumstància ajudi els pilots a entendre el nou motor, l'electrònica i els pneumàtics.

La setmana que ve l'equip Honda Repsol continuarà amb els treballs de desenvolupament de les motos a Phillip Island, on dimecres començaran els segons tests oficials, que duraran tres dies. La primera prova del campionat del món de motociclisme 2016 serà el Gran Premi de Qatar, que es disputarà al circuit de Losail el 20 de març.

 

 

 

Anar al contingut