Bàsquet

Marc Gasol no es posa data límit per decidir si va als Jocs

El pivot català, que encara s'està recuperant d'una fractura al peu dret, diu que "la recuperació va a poc a poc" i reitera que no prendrà riscos

Actualitzat

Marc Gasol continua sense aclarir la seva presència en els Jocs de Rio de Janeiro. El pivot català es va fracturar el peu dret i encara no sap si estarà recuperat a temps per a la competició olímpica. "Fins que no estigui recuperat del tot, no puc posar una data límit per prendre una decisió. La recuperació va a poc a poc i no faig previsions més enllà d'una setmana", ha comentat.

Gasol va ser inclòs en la llista de 20 jugadors preseleccionats per Sergio Scariolo per als Jocs a l'espera de saber si podrà estar a punt per a la cita. En qualsevol cas, el jugador dels Memphis Grizzlies ha comentat que "estic convocat com a convidat i sense formar part del bloc dels entrenaments" i ha recordat que "aquest tipus de lesions són perilloses en gent de la meva mida i s'han de cuidar molt bé perquè, si no, et poden portar problemes. No seria intel·ligent anar als Jocs si no estic del tot recuperat", ha repetit.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut