Futbol

Manuel Valls deixa entreveure que Benzema no tornarà a ser convocat amb la selecció francesa

El primer ministre francès ha subratllat que "els esportistes que representen França han de ser exemplars", en clara al·lusió al davanter madridista, implicat en un cas d'extorsió

Actualitzat

"Un gran esportista ha de ser exemplar. Si no, no té lloc a la selecció francesa". D'aquesta manera ha donat a entendre Manuel Valls, primer ministre francès, que els dies de Karim Benzema com a jugador de França podrien haver-se acabat.

El davanter madridista està pendent de ser jutjat després d'admetre que va intervenir en un cas de temptativa d'extorsió al seu company de selecció Mathieu Valbuena.

"Molts nanos dels barris, molts joves s'emmirallen en els grans esportistes, que han de ser exemplars. Això val per a Karim Benzema i per a qualsevol altre. Si no és exemplar, no té lloc a l'equip de França", ha dit Valls.

A set mesos llargs per a la disputa de l'Eurocopa a França, el debat sobre Benzema és ben viu al país. De moment, el seleccionador Laurent Blanc no pot convocar junts Valbuena i Benzema perquè l'ordre judicial prohibeix al madridista acostar-se a l'actual jugador del Lió. Però Blanc potser haurà de prescindir del seu davanter predilecte per ordre ministerial.     

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut