Girona

Machín: "Costa fer gols i crear ocasions al Leganés"

L'entrenador del Girona FC és molt conscient del bon moment pel qual està passant el conjunt madrileny però confia en el factor Montilivi

Actualitzat

El Girona FC encara una nova jornada de Lliga amb el repte de no perdre pistonada. El pròxim rival, el Leganés, és un vell conegut que té gairebé una vida paral·lela amb els blanc-i-vermells. Un equip petit i modest que s'ha fet un lloc a la màxima categoria i que, aquesta temporada, s'està convertint en un rival incòmode que ja li ha fet pujar els colors a més d'un dels grans.

Pablo Machín encara el partit de divendres (21.00) com ho ha fet fins ara: treballant a consciència cada un dels detalls i veient l'equip contrari des del més profund respecte:

"Serà un partit complicat. Al Leganés costa no només fer-li gols, sinó crear-li ocasions. Serà igual de difícil que el d'anada."

En aquest sentit, el tècnic blanc-i-vermell compta amb el fet de jugar a casa, que sempre ajuda a donar una empenta perquè l'equip esgoti tota l'energia:

"Espero que demà ens vagi igual de bé que les tres darreres visites que hem tingut a Montilivi."

Pablo Machín sap que aconseguir fer una campanya com la que estan fent els seus homes no és gens fàcil, però justament veu el cas del Leganés com una mostra que referma la seva pròpia experiència:

"Hem de continuar creixent igual que ho han fet ells. També ens podem emmirallar en l'Eibar o en el Vila-real."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut