L'Unicaja, últim equip invicte a l'Eurolliga, cau a la pista del Brose Basket (73-53)

L'Unicaja havia guanyat els cinc partits que havia disputat fins ara a l'Eurolliga. La seva ratxa, però, s'ha acabat a la sisena jornada. Ja no queda cap equip sense derrotes a la competició europea.

Amb la derrota a la pista del Brose Basket per 73 a 53, l'Unicaja ha perdut la condició d'invicte a l'Eurolliga. Els malaguenys eren l'únic equip de la competició europea que encara no havia perdut cap partit, però no han pogut allargar la seva bona ratxa més enllà de la sisena jornada que s'ha tancat aquest divendres.

En el primer quart els de Joan Plaza han dut la iniciativa, tot i que sense aconseguir grans avantatges (14-17). Un parcial de 10 a 0 favorable als alemanys en el segon quart els ha desarmat, i al descans els andalusos perdien d'11, 40 a 29, superats clarament en el rebot i amb baixos percentatges de llançament. En la represa la situació de l'equip de la Lliga Endesa no ha millorat. Al darrera en el marcador, han buscat la salvació amb els triples, però no l'han trobada (3 de 19).