1a divisió

Luis Fabiano no descarta deixar el Sevilla i marxa a la Premier a finals de temporada

El "pichichi" de la Lliga, Luis Fabiano, ha reconegut que el Manchester City està disposat a pagar 12 milions d'euros per fitxar-lo. El brasiler, que ja ha fet 13 gols a Primera, vol continuar al club andalús. Però resulta que el 65% dels seus drets els té un grup empresarial que vol aprofitar la jugada. Ara, o bé quan acabi la temporada.

Actualitzat

No fa pas tant que el sevillisme cantava, ballava i celebrava títols sense parar. I el president Del Nido només presumia de ser el millor equip del món. Però en pocs mesos el conjunt andalús ha anat baixant en picat. Primer va ser Alves, que va ser retingut pel club quan tenia una oferta milionària del Chelsea. Després se'n va anar l'entrenador, Juande Ramos, que està fent una gran tasca amb el Tottenham.

I aquest dijous, el golejador del Sevilla, Luis Fabiano, insinua que a finals de temporada se n'anirà a la Premier. "El grupo" és el grup inversor que té la propietat del 65% del brasiler. Mentrestant, el Sevilla és a 24 punts del líder de la Lliga, ha estat eliminat a la Copa pel Barça i ara només li queda la Champions. Mal panorama.

Anar al contingut