Barça

Luis Enrique: "Fins que no s'arribi a la meta, no es pot parar"

El tècnic asturià es planteja aquest final de temporada com una marató en què l'equip ha de continuar sumant i no pot afluixar el ritme

Actualitzat

L'entrenador del F. C. Barcelona, Luis Enrique, ha parlat avui en roda de premsa abans del partit d'aquest dissabte contra el Còrdova (16.00), el cuer de Primera Divisió. L'asturià es mostra optimista: "Crec que l'equip ha presentat, des de fa bastants mesos, mostres de ser un equip solvent i sóc optimista, clarament." A més a més, destaca que l'equip depèn d'ell mateix si vol guanyar la Lliga: "Si guanyem tots els partits, no importa el que facin la resta de rivals. El que em preocupa és que siguem capaços de guanyar"; tot i això, confessa que "evidentment, prefereixo que el Madrid tingui problemes i es deixi punts a Sevilla. Però penso en nosaltres sempre."

I és que Luis Enrique és optimista. El Barça és líder, quan falten quatre jornades per acabar la Lliga, i és un bon motiu per no relaxar-se: "Quin és l'objectiu del Barça? Guanyar títols; encara no ho hem fet però estem en condicions de fer-ho", però és important no afluixar el ritme: "És com un maratonià que és al quilòmetre quaranta, amb una marca que és la repera, i que de cop i volta s'atura per posar-se a caminar. Doncs, no. Fins que no s'arribi a la meta, no es pot parar."

El Còrdova no serà un equip fàcil de batre, i és que Luis Enrique s'espera "un Còrdova amb la mateixa versió que tota la temporada. Tindrem complicacions i serà difícil."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut