Luis Suárez, Neymar i Leo Messi després del partit contra el Getafe (Instagram: neymarjr)
Luis Suárez, Neymar i Leo Messi després del partit contra el Getafe (Instagram: neymarjr)
Barça

El trident ofensiu del Barça també té química fora dels terrenys de joc

La fotografia la va penjar Neymar al seu perfil d'Instagram per celebrar la victòria del Barça contra el Getafe

Actualitzat

Si per algun motiu el Barça està aspirant a la conquista dels tres títols que hi ha en joc és gràcies als seus tres homes atacants. Leo Messi (48), Neymar Junior (32) i Luis Suárez (21) van batre el rècord golejador de tota la història dels tridents ofensius del club blaugrana. Però la química que té la ja coneguda com a "MSN" no només està present a dins el camp, sinó que traspassa els terrenys de joc.

La foto penjada per Neymar al seu perfil d'Instagram després de la victòria contra el Getafe així ho demostra. En la imatge apareixen els tres davanters titulars del Barça al vestidor un cop havien fet història al club després de superar els 100 gols aquesta temporada.

Ara, la "MSN" té a l'abast batre el rècord anotador d'un trident ofensiu a la Lliga BBVA, que està en poder de Cristiano Ronaldo, Karim Benzema i Gonzalo Higuaín. En la temporada 2011-12, els davanters del Reial Madrid van marcar un total de 118 gols en tots els partits disputats. Als blaugrana encara els falten per jugar un màxim de vuit partits aquest any, en què poden fer encara més història.

 

Anar al contingut