Luis Enrique, durant la roda de premsa d'aquest dimarts
Futbol

Luis Enrique: "Entraran jugadors i sortiran jugadors"

El tècnic del Barça no ha volgut entrar en especulacions sobre la possible marxa de Claudio Bravo, però ha acabat admetent que la plantilla encara no està tancada

Actualitzat

Planificació: L'obejctiu és guanyar, ser millors que el Sevilla i fer el millor futbol possible. No cal motivar especialment els jugadors, que saben que al final del partit poden aixecar un títol. Nosaltres busquem no donar opció al rival a que reobri l'eliminatòria i per això volem colpejar primer al Sevilla.

Gestió de porters, possible marxa de Bravo: Prefereixo tenir sempre tres porters en el primer equip. No parlo sobre hipòtesis. Entenc que és llaminera la rumorologia però no hi vull entrar.

Valoració anada: Vaig tenir bones sensacions. Vam estar a un nivell altíssim. Exceptuant un parell de rematades de córners, no recordo ocasions clares de veritat del Sevilla,. Això vol dir que l'equip va defensar a bon nivell i em va dionar molt bones sensacions.

Calendari i horari: L'horari de les onze ve condicionat per les eliminatìories prèvies de Champions. És difícil trobar una combinació perfecta per a tots. Espero que l'afició respongui i veiem un camp el més ple possible"

Titulars: Jo sé que tots els jugadors volen jugar tots els minuts. A mí ningú em ve dient que vol jugar més perquè jo ja ho sé. Però això és així

Umtiti: Com els altres nous ha arribat més tard i estan agafant el to físic i adaptant-se a noves peticions. Però la competició ja ha començat i tenim lesionats. Ho hem d'anar combinant tot. Les lesions de l'anada encara ho compliquen més.

Ter Stegen: Si no es diu quan pot reaparèixer és perquè no se sap. Pertany al pacient donar la informació. Quan estigui recuperat ja ho sabreu.

Perquè és la millor plantilla? Sé que és una frase que m'acompanyarà tota la temporada. Ho vaig dir perquè ho sento així. Ho crec cegament malgrat que he tinc dues plantilles increïbles. Això no vol dir que guanyem títols automàticament

Quin Sevilla esperes? Espero la mateixa idea d'equip. És una característica que distingeix els grans equips, que no canvien en funció de si juguen a casa o fora. Encara que tinguin rotacions, espero un equip que ens pressionarà a dalt i que ens posarà les coses difícils

Lluita per la possessió: La possessió de la pilota per a nosaltres és vital en el 90% de partits, però hi ha partits puntuals en què potser no és tan important.  

Polivalència: S'ha de ser intel·ligent. el cas de Sergi Roberto és extrem, perquè poit jugar d'extrem, d'interior, de pivot i ara de lateral dret. Ha de tenir un gran físic. Ha de tenir conceptes i molta qualitat tècnica i tàctica. Es nota que és un dels meus preferitsd eh? 

Hi haurà més fitxatges?: Crec que entraran jugadors i que sortiran jugadors

Anar al contingut