Bàsquet

L'Spar Citylift Girona s'imposa clarament al Cadí La Seu en el derbi català (72-51)

Les gironines han superat el conjunt de l'Alt Urgell, que les havien derrotat en la primera volta i en la final de la Lliga Catalana

Actualitzat

L'Spar Citylift Girona s'ha venjat del Cadí la Seu, que l'havia guanyat en la primera volta i en la final de la Lliga catalana i s'ha imposat clarament per 72-51 en el derbi català de la lliga femenina de bàsquet.

Espectacular duel interior el que han protagonitzat les dues pivots de Mali. Coulibaly (10 punts i 4 rebots) per a l'Uni, i Tyrera (22 punts i 7 rebots) per a les de la Seu, que finalment s'ha decantat a favor de la jugadora gironina.

Després d'una primera part igualada, en la represa hi ha hagut un canvi total de dinàmica. Les d'Eric Surís han pogut córrer i el seu ritme ja ha estat inabastable. I quan la pilota no entrava, els 2,03 d'Alminaite feien la resta. La lituana ha acabat amb 14 punts i 11 rebots. I les de l'Alt Urgell, no han trobat resposta. Si dissabte vinent el Cadí venç a casa el Bembibre, no caldrà mirar a tercers i el "play-off" serà una realitat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut