Motociclisme

Lorenzo domina els entrenaments lliures del Gran Premi d'Austràlia i Márquez, sisè, cau sense conseqüències

Jorge Lorenzo ha marcat el millor temps en les dues primeres sessions d'entrenaments lliures de MotoGP del Gran Premi d'Austràlia. Pitjor li han anat les coses a Marc Márquez. El de Cervera, que en la segona tanda ha caigut sense conseqüències, ha fet el sisè temps. En Moto2, el més ràpid ha estat Tito Rabat, i a Moto3, Maverick Viñales ha batut el rècord del circuit australià.

Actualitzat

Jorge Lorenzo no està disposat a posar-li les coses fàcils a Marc Márquez en la consecució del seu primer títol mundial de MotoGP. El mallorquí vol evitar el triomf del de Cervera al Gran Premi d'Austràlia i ho ha volgut deixar clar en els entrenaments lliures fent el millor temps en les dues sessions cronometrades del dia. La Yamaha de l'actual campió del món sembla que va perfectament sobre el nou traçat australià.

Márquez s'ha vist frenat per una caiguda i, tot i que no s'ha fet mal, no ha pogut passar del sisè temps. No ha estat de sort el cerverí, que, a més, amb problemes en la seva Honda ha hagut d'abandonar a 8 minuts del final aquests segons entrenaments del dia. En els primers havia estat segon, molt a prop del temps de Lorenzo.

Rabat domina a Moto2

En Moto2, Esteve Rabat ha agafat empenta després de guanyar a Malàisia la setmana passada i ha marcat el millor registre en els dos entrenaments del dia. El barceloní ha estat més ràpid que el líder del Mundial, Scott Redding, que ha estat segon en la jornada matinal. Tercera plaça del dia per a Pol Espargaró. El de Granollers és segon a la general i mirarà de reduir la distància de 9 punts respecte al britànic en aquest Gran Premi d'Austràlia.

Maverick Viñales, nou rècord del circuit

A la categoria petita de Moto3, millor temps per a Maverick Viñales, que ha establert un nou rècord del circuit australià. A l'empordanès li han anat més bé les coses a la segona sessió, després d'haver caigut, sense conseqüències, a la primera. Luís Salom, líder del Mundial i el millor dels primers entrenaments del dia, ha estat quart. Darrere de Viñales hi ha entrat l'alemany Jonas Folger. El barceloní Àlex Rins ha estat setè.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut