Motociclisme

Lorenzo aconsegueix la "pole" del GP de Portugal per davant de Rossi i Stoner

Jorge Lorenzo no es rendeix de cara al títol mundial de Moto GP. El pilot mallorquí ha aconseguit la "pole" del Gran Premi de Portugal després de quedar per davant del seu màxim rival i líder del campionat, Valentino Rossi, i d'un recuperat Casey Stoner, segon i tercer respectivament. El català Dani Pedrosa sortirà quart. I en 125 cc, sisena "pole" de la temporada per a Julián Simón, que aquest diumenge pot proclamar-se campió del món de la categoria. A més, Héctor Barberà ha completat el triplet espanyol de "poles" del dia en ser el mès ràpid en 250 cc.

Actualitzat
Jorge Lorenzo no està disposat a posar-li les coses fàcils al seu company d'equip, Valentino Rossi. El pilot mallorquí va ser el més ràpid en els entrenaments lliures a Estoril i ho ha tornat a ser a la sessió de qualificació amb un crono d'1.36.214, mentre que l'italià ha fet un temps d'1.36.474. L'australià Casey Stoner, que tornava després d'una llarga baixa per problemes físics, ha marcat el tercer millor crono, mentre que el català Dani Pedrosa ha estat quart. Per tant, s'espera una sortida de cursa espectacular i un nou pols d'autèntic infart entre Rossi i Lorenzo en un Gran Premi d'Estoril que promet i molt.

Exhibició de Simón


Julián Simón pot proclamar-se aquest diumenge campió del món dels 125 cc. Però abans d'aconseguir-ho, el líder de la cilindrada petita s'ha exhibit en els entrenaments oficials del Gran Premi de Portugal de motociclisme. El pilot espanyol ha volat al circuit d'Estoril per fer la seva sisena "pole position" de la temporada amb una superioritat incontestable. Simón ha rodat mig segon més ràpid que la resta dels seus rivals. Pol Espargaró, Bradley Smith i Marc Márquez han completat la primera línia de la graella en una bona actuació dels dos joves pilots catalans.

Barberà, "pole" en 250 cc

La cursa en el quart de litre del Gran Premi de Portugal també es presenta emocionant. Héctor Barberà ha fet la "pole" per davant d'Álvaro Bautista, que sortirà segon. El japonès Hiroshi Aoyama, que lidera el Mundial amb set punts de diferència respecte al de Talavera de la Reina, començarà des de la quarta posició, mentre que Marco Simoncelli ho farà des de la tercera.
Anar al contingut