L'autobiografia que va escriure Johan Cruyff juntament amb David Walsh es posa a la venda (Reuters)
Futbol

L'onze ideal de Cruyff, amb poc color blaugrana

Es posa a la venda l'autobiografia de Johan Cruyff, on es detalla les memòries i la filosofia del genial tècnic holandès, desaparegut el passat mes de març

Actualitzat

Aquest dimecres es posa a la venda la primera autobiografia de Johan Cruyff, que va morir el passat 24 de març. El llibre "14, l'autobiografia de Johan Cruyff", editat per Columna, repassa la carrera del mític jugador i entrenador del Barça. Són 319 pàgines, dividides en 14 capítols, on Cruyff comparteix la seva filosofia, idees i anècdotes, amb l'ajuda del periodista del "Sunday Times" David Walsh.

Un dels apartats que s'han donat a conèixer, i que ha despertat força interès, és l'onze ideal de tots els temps de Johan Cruyff. L'"holandès volador" no va incloure cap jugador en actiu en el seu equip ideal -no es va recordar ni de Messi ni de Cristiano Ronaldo-, i només dos dels seus triats van jugar en el Barça: Diego Armando Maradona i el seu deixeble, Pep Guardiola, que és el més jove de l'equip.

L'equip que va triar Johan Cruyff el formen Lev Yashin; Beckenbauer, Ruud Krol, Carlos Alberto, Pep Guardiola, Bobby Charlton, Garrincha, Di Stefano, Maradona, Pelé i Piet Keizer.

La presentació mundial de la biografia de Cruyff es farà aquest dijous a Londres en un acte que comptarà amb la presència del seu fill, Jordi, i del mateix Guardiola.

 

portada_14-lautobiografia_johan-cruyff_201606201224.jpg
Johan Cruyff

Les memòries oficials del mite més gran del Barça: Johan Cruyff

Anar al contingut