Dani Alves, en una imatge d'aquesta temporada (Reuters)
Futbol

L'exblaugrana Dani Alves es converteix en el futbolista amb més títols i es podria perdre el Mundial

El brasiler, amb la Copa de França que va guanyar dimarts, és el jugador que més trofeus ha aconseguit en l'elit futbolística (38). D'altra banda, es podria perdre el Mundial per una lesió al genoll

Actualitzat

L'exjugador del FC Barcelona Dani Alves ha entrat a l'olimp del món futbolístic. El brasiler, que aquest dimarts va guanyar la Copa de França amb el PSG contra el modest Les Herbiers (0-2), es converteix en el futbolista amb més títols col·lectius de la història (38), tenint en compte els que ha aconseguit amb els diversos equips on ha estat al llarg de la seva trajectòria (Sporte Club Bahia, Sevilla, Barcelona, Juventus i PSG), i amb la selecció brasilera.

El lateral del PSG es va haver de retirar a deu minuts del final en la final de la Copa de França. A poc més d'un mes per a l'inici del Mundial de Rússia, els primers diagnòstics no són del tot positius, fet que fa que al Brasil hi hagi una certa preocupació. Segons "Esporte Intertativo", les primeres proves realitzades al jugador serien molt negatives. El metge de la selecció, Rodrigo Lasmar, va declarar a "Uol Desporte" que les primeres impressions del cas van deixar la selecció brasilera en un estat de pessimisme. 

Aquesta fita d'Alves no hauria estat possible sense els vuit anys que va jugar al Barcelona més llorejat de tots els temps (2008-2016), amb el qual va aconseguir ni més ni menys que 23 títols. D'aquests, destaquen tres Lligues de Campions (2006, 2011 i 2015) i sis campionats de Lliga. Amb el Brasil, ha guanyat una Copa Amèrica (2007) i dues Confederacions (2009 i 2013).

Els jugadors que més títols han aconseguit al llarg de la història són els següents:

1. Dani Alves: 38

2. Maxwell: 37

3. Andrés Iniesta: 35

4. Ryan Giggs: 35

5. Vitor Baia: 35

6. Zlatan Ibrahimovic: 33

7. Leo Messi: 32

8. Xavi Hernàndez: 32

9. Gerard Piqué: 31

10.  Kenny Dalglish: 31

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut