Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol s'inscriu en la Intertoto per si l'equip no acaba la Lliga en places europees

Ernesto Valverde ha insistit, i molt, en el posicionament tàctic dels seus jugadors durant l'entrenament que l'Espanyol ha fet aquest dijous al matí a Montjuïc. Les aturades per fer correccions individuals han estat constants. Canvi d'impressions amb Luis García, i també amb Moisés Hurtado. Tot i les dues últimes derrotes, amb set gols encaixats, el tècnic veu intacte l'objectiu europeu. Per si l'equip no aconsegueix acabar entre els sis primers, Valverde ha donat el vistiplau a l'opció de jugar la Intertoto a l'estiu.

Actualitzat

De fet, el club perico s'hi va incriure fa mesos, però la bona classificació de l'equip a la primera volta havia deixat en segon terme aquesta via alternativa. Ara, davant la mala situació a la taula, s'ha reobert l'interès per disputar la Intertoto si no hi ha més remei.

L'Espanyol, en cas de quedar fora de la UEFA i acabar setè, hauria de jugar una eliminatòria a doble partit a finals de juliol i una prèvia de la UEFA per jugar a Europa la temporada que ve. Si quedés vuitè, hauria de disputar també la primera fase de la Intertoto, que comença al mes de juny. A més de l'Espanyol, hi ha sis equips més de la Lliga espanyola que també han formalitzat la inscripció per disputar la Intertoto en el cas que acabin setens a la Lliga. Són el Vila-real, l'Atlètic de Madrid, el València, el Getafe, l'Athletic Club de Bilbao i el Sevilla.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut