Espanyol

L'Espanyol s'estrena amb un empat a Balaídos (1-1)

El conjunt dirigit per Joan Francesc Ferrer "Rubi" ha començat la temporada amb un empat davant del Celta a Balaídos (1-1). Mario Hermoso i David López, en pròpia porteria, han estat els autors dels gols

Cristina BusquetsActualitzat

El Celta d'Antonio "el turco" Mohamed ha sortit dominant el partit a Balaídos davant de l'Espanyol que en els primers minuts ha tingut problemes per trobar la pilota. El capità Hugo Mallo ha estat el primer en dirigir un xut amb intenció a la porteria de Diego López. El mateix jugador del Celta ho ha tornat a provar uns minuts després, però Diego López ha tornat a refusar la pilota.

La segona oportunitat del conjunt local ha arribat als 19 minuts. Brais Méndez l'ha protagonitzat amb una centrada-xut amb intenció. Abans de la primera mitja hora, l'Espanyol ha començat a despertar. Baptistao ha buscat sorprendre Sergio Álvarez que ha aturat la pilota en dos temps. Aquesta acció ha permès als pericos fer un pas endavant.

Abans del descans, Darder amb una bona jugada que ha cedit a Borja Iglesias ha acabat en una bona ocasió per l'Espanyol que ha aconseguit avançar-se al marcador en el minut 45. Mario Hermoso ha aprofitat un servei de córner per enviar la pilota al fons de la porteria local.

A l'inici del segon temps, el Celta ha tornat a portar la iniciativa i a partir d'una jugada ràpida per la banda han trobat el gol de l'empat. La centrada de Júnior Alonso l'ha desviat David López en pròpia porteria. A la segona part han anat flaquejant les forces. Emre Mor ha arribat tot sol a l'àrea petita, però ha finalitzat amb un xut molt tou que ha acabat a les mans de Diego López.

El debut de Puado amb l'Espanyol a Primera i una rematada de Sergio Garcia han marcat el final del partit. L'Espanyol de Rubi s'ha estrenat amb un empat a domicili.