L'Espanyol s'ha tornat a entrenar sense sis internacionals (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol s'entrena sense sis internacionals i amb l'absència d'Óscar Duarte per un procés febril

Quique Sánchez Flores no ha pogut comptar amb l'equatorià Felipe Caicedo, el senegalès Pape Diop, el paraguaià Hernán Pérez, l'argentí Martín Demichelis ni el mexicà Diego Reyes, així com tampoc amb Aarón, concentrat amb la selecció espanyola sub-21

Actualitzat

La plantilla de l'Espanyol ha tornat aquest dimecres al matí als entrenaments a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià sense sis internacionals, tots ells amb les seves respectives seleccions per afrontar diferents compromisos en aquesta aturada de Lliga.

El tècnic blanci-blau, Quique Sánchez Flores, no ha pogut comptar amb el davanter equatorià Felipe Caicedo, el migcampista senegalès Pape Diop, l'extrem paraguaià Hernán Pérez, el central argentí Martín Demichelis ni amb el defensa mexicà Diego Reyes, així com tampoc amb Aarón, concentrat amb la selecció espanyola sub-21.  

D'una altra banda, el central costa-riqueny Oscar Duarte no s'ha exercitat a la Ciutat Esportiva per un procés febril, ha estat examinat pels metges a les instal·lacions de Sant Adrià i han decidit que tornés al seu domicili fins dijous, quan serà examinat de nou.

Per últim, el migcampista Marc Roca, que arrossega una sobrecàrrega al soli de la cama esquerra i ja no va participar en el partit contra l'Athletic, s'ha entrenat de forma diferenciada.

Jurado: "Sempre m'he vist al mateix nivell"

El migcampista de l'Espanyol José Manuel Jurado ha assegurat, després de l'entrenament d'avui, que des que va arribar al club blanc-i-blau aquest estiu "sempre m'he vist al mateix nivell, una altra cosa és que no hagi jugat tant".

El futbolista es va estrenar com a titular la passada jornada contra l'Athletic després d'un inici gairebé sense minuts: "Des que vaig arribar el primer dia he estat exercitant-me al màxim i fort. Després hi ha un entrenador que decideix".  

Jurado ha subratllat el seu compromís, ha dit que "sempre me n'he anat a casa amb la sensació de donar-ho tot" i ha confessat que la situació que ha viscut per la falta de protagonisme ha estat complicada. "Quan un futbolista no juga és dur, però he tingut la tranquil·litat per seguir treballant com estava fent, esperant el meu moment", ha assegurat el futbolista, que ha explicat que "feia temps" que el seu protagonisme no era tan escàs.

Qüestionat per la seva relació amb el tècnic de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, l'ex del Watford anglès, equip en el qual tots dos van coincidir, ha afirmat que és "bona". "Com a entrenador i jugador, ja està. Ell és el que decideix i poc podem fer", ha mantingut en roda de premsa després de l'entrenament d'avui.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut