Futbol

L'Espanyol s'entrena sense Caicedo, Víctor Sánchez, Javi López ni Baptistao

Diego López ha saltat a la gespa per fer una part de l'entrenament, malgrat la seva presència a Mestalla continua sent dubte

Marc BéjarActualitzat

Sense la Copa, l'Espanyol ja prepara el partit d'aquest diumenge al migdia contra el València (12.00). En l'entrenament d'aquest dimarts, Quique Sánchez Flores no ha pogut comptar amb futbolistes importants per diversos problemes físics. Felipe Caicedo no ha entrenat per culpa d'un procés gripal, i Víctor Sánchez i Leo Baptistao ho han fet al marge. El futbolista de Rubí arrossega unes molèsties que li van impedir acabar el partit contra el Deportivo, però la seva presència a Mestalla no està descartada.

En canvi, Leo Baptistao no hi serà a la capital del Túria. El brasiler, que fa gairebé un mes que no pot competir amb els blanc-i-blaus, no acaba de recuperar-se d'una talàlgia i està descartat pel duel contra els valencianistes. El davanter té la mateixa lesió que Javi López, tot i que el capità podria entrar a la convocatòria depenent de l'evolució.

A Quique Sánchez Flores, doncs, se li acumulen les males notícies. A més dels lesionats, Pablo Piatti, cedit pel València, tampoc serà a la llista per a Mestalla per culpa de la clàusula de la por. Una convocatòria en què podria tornar Diego López, que ja ha començat a treballar damunt la gespa completant una part de l'entrenament, tot i que la seva presència a l'onze inicial continua sent una incògnita.

Javi Fuego, esperançat abans d'un partit especial

El migcampista, una de les peces claus de l'Espanyol i fix a l'onze de Quique Sánchez Flores, s'ha mostrat optimista amb les possibilitats de l'equip en la visita a la que va ser casa seva. "Serà un partit especial per a mi", ha dit l'asturià, que considera que la situació dels valencianistes no es correspon amb el nivell dels seus jugadors. De cara a diumenge, Fuego veu el got mig ple, a pesar dels últims resultats. "Estem en una bona línia i creixent", ha sentenciat.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut