L'Espanyol s'enfronta amb el València diumenge, a les 12.00 (@rcdespanyol)
Espanyol

L'Espanyol prepara el partit contra el València i Caicedo, Víctor Sánchez, Baptistao i Javi López s'entrenen al marge

Els de Sánchez Flores ja estan preparant el partit contra el València, diumenge. Tot i que Caicedo i Víctor Sánchez s'han entrenat al marge, s'espera que puguin jugar el proper partit; Baptistao i Javi López s'entrenen individualment per molèsties al taló

Actualitzat

La plantilla de l'RCD Espanyol ha tornat aquest dilluns a la feina per començar a preparar el partit de diumenge davant el València (a les 12.00). Els jugadors del primer equip s'han exercitat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià després de gaudir d'una jornada de descans amb la vista ja posada en el proper partit.

Felipe Caicedo, Víctor Sánchez, Leo Baptistao i Javi López s'han exercitat al marge del grup. El davanter equatorià Felipe Caicedo, amb un procés febril, i el migcampista Víctor Sánchez, que arrossega una sobrecàrrega a la cama dreta després del partit contra el Deportivo, haurien d'incrementar el ritme de treball en les pròximes sessions. El club espera que puguin jugar contra el València. 

Per altra banda, el davanter brasiler Leo Baptistao, amb una talàlgia al peu dret, i el lateral Javi López, amb molèsties al taló esquerre, segueixen entrenant individualment.

Anar al contingut