Espanyol i Barça, celebrant un gol en partits recents (EFE/Reuters)
Futbol

L'Espanyol rep el Barça en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei

Blanc-i-blaus i blaugranes lliuren aquest vespre (21.00) el primer assalt d'una eliminatòria que es preveu intensa

Actualitzat

Espanyol i Barça s'enfronten aquest vespre (21.00) a l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, a l'RCDE Stadium. El derbi arriba en un bon moment per als dos equips, especialment per al Barça, que encadena 29 partits sense perdre. Però l'Espanyol també vol reivindicar la seva recuperació, plasmada en 7 punts sumats dels últims 9 de la Lliga i la remuntada davant el Llevant en la ronda precedent de la Copa.

Quique Sánchez Flores, tècnic de l'Espanyol, ja ha avisat que les opcions del seu equip passen per fer valer el factor camp a l'anada. S'espera, doncs, un partit intens. L'equip blanc-i-blau, que té les baixes de Sergio García i Jurado, podria reforçar el seu entramat defensiu per contrarestar el poder ofensiu de Leo Messi i companyia. Pablo Piatti, dubtós a principis de setmana, està a punt per al partit.

El Barça, per la seva banda, acumula fins a set baixes, incloent-hi els últims fitxatges Coutinho, lesionat, i Mina, que no ha rebut encara el trànsfer. A més, Dembélé, Umtiti, Paco Alcácer, Mascherano i Iniesta estan oficialment descartats per lesions de diferent abast. Torna Nelson Semedo, descartat a Anoeta per una amigdalitis, i entra per primera vegada en una convocatòria aquesta temporada Rafinha, que podria marxar del Barça en el mercat d'hivern igual que Deulofeu, que ha quedat exclòs del partit. A diferència de les rondes precedents, els dos equips reservaran pocs titulars a la banqueta.  

ARXIVAT A:
El Derbi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut