Espanyol

L'Espanyol recupera els internacionals Marc Roca i Roberto Rosales

Dos dels quatre internacionals de la plantilla blanc-i-blava s'han reincorporat a la dinàmica de l'equip i Hernán Pérez i Óscar Duarte ho faran en les properes hores

Actualitzat

Els internacionals Marc Roca i Roberto Rosales s'han reincorporat als entrenaments de l'Espanyol després de les seves convocatòries amb Espanya sub-21 i Veneçuela, respectivament. El català va jugar els 90 minuts ahir contra Albània, mentre que Rosales ha jugat dos partits contra Euskadi i els Emirats Àrabs, respectivament.

Tots dos jugadors han fet una sessió suau de recuperació i s'incorporaran amb normalitat als entrenaments a partir de divendres, juntament amb els també internacionals Hernán Pérez i Óscar Duarte. Aquest dijous, la plantilla blanc-i-blava tindrà una jornada de descans abans d'encarar la recta final de la preparació de cara al partit de diumenge a Osca.

Després de la sessió d'entrenament, Mario Hermoso s'ha mostrat satisfet amb la seva situació i ha tancat les portes a una possible sortida del club: "Aquí soc feliç i tinc l'oportunitat de seguir creixent". A més, el central madrileny, que s'ha convertit en titular indiscutible amb Rubi a la banqueta, ha lloat la feina de l'entrenador: "La filosofia del míster ens ha donat la confiança que no teníem abans i això fa que el jugador pugui ressaltar les seves qualitats."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut