Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol prepara el partit de UEFA contra el Zulte Waregem en un ambient d'optimisme

L'Espanyol prepara el partit de dijous de la UEFA contra el Zulte Waregem, l'actual líder del grup de la lligueta, fins i tot per davant de l'Ajax. El matx contra els belgues se'l perdrà Javi Chica, que ahir ja no es va entrenar després de fer-se un esquinç cervical en l'espectacular caiguda de diumenge contra l'Athletic Club. Qui s'ha tornat a entrenar amb el grup és el brasiler Jonatas Domingos, una vegada resolts uns assumptes personals al Brasil.

Actualitzat

El jugador, en principi, ha aconseguit solucionar totes les dificultats que l'han obligat a viatjar al seu país un parell de vegades en aquests primers mesos de competició. Segons sembla, el mig centre havia de solucionar un assumpte amb el seu permís de residència. Una de les preocupacions de l'àrea esportiva i del cos tècnic és l'adaptació del futbolista al joc de la Lliga espanyola. Jonatas no ha tingut gaire continuïtat a l'equip per diversos motius, encara que en alguns partits ja va demostrar la seva progressió, i fins i tot va marcar contra el Celta el gol del triomf.

Optimisme en l'entrenament

Després dels tres punts contra l'Athletic Club, l'Espanyol es va entrenar ahir amb més bona cara. Tot eren bromes i rialles a la ciutat esportiva de Sant Adrià. La victòria i el salt en la taula han servit per esvair molts dubtes. El partit, però, va deixar tocats homes importants com Zabaleta o Jarque.

A més, hi va haver ensurt en l'entrenament. César Peixoto es va torçar el genoll lesionat. Afortunadament, el portuguès només té dolors lleus. Tampoc es va entrenar Javi Chica per l'esguinç de coll que es va fer en l'acció més espectacular de la jornada. Chica està pràcticament descartat per al partit contra el Zulte Waregem de Bèlgica. Per la seva banda, els metges han donat l'alta mèdica a Ito i Costa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut