Felipe Caicedo és un dels sis jugadors que no podran jugar la setmana que ve (@rcdespanyol)
Espanyol

L'Espanyol perd sis jugadors per compromisos internacionals i es queda en quadre contra el Las Palmas

Demichelis, Caicedo, Hernán Pérez, Diop, Oscar Duarte i Diego Reyes han estat convocats per les seves respectives seleccions. Els de Sánchez Flores s'enfronten divendres 7 d'octubre contra el Las Palmas, a les 20.45

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, perdrà la setmana que ve sis dels seus futbolistes, Demichelis, Caicedo, Hernán Pérez, Diop, Oscar Duarte i Diego Reyes, convocats per les seves respectives seleccions. Els blanc-i-blaus s'enfronten divendres contra el Las Palmas a les 20.45, equip que està situat a la setena plaça de la taula.

El central argentí Martín Demichelis jugarà contra el Perú, a Lima, el dia 6 d'octubre, i s'enfrontarà al Paraguai, a Còrdova, l'11. A més, el davanter equatorià Felipe Caicedo s'enfrontarà a Xile a Quito, el dia 6, i a Bolívia a La Paz, l'11. Per altra banda, el migcampista senegalès Pape Diop ha entrat en els plans de la selecció absoluta del Senegal per al partit contra Cap Verd, el dia 8.

Destaca el retorn del migcampista paraguaià Hernán Pérez al seu combinat nacional. L'extrem disputarà dos partits. Colòmbia serà el seu rival a Asunción el dia 6, i l'11 ho serà l'Argentina a la ciutat de Còrdova. El central costa-riqueny Oscar Duarte participarà en un amistós contra Rússia el 9 d'octubre a Krasnodar. Finalment, el central mexicà Diego Reyes podria enfrontar-se, ja que encara no es coneix la convocatòria definitiva, a Nova Zelanda a Nashville el dia 8 i a Panamà a Chicago, l'11.

Anar al contingut