Una imatge del partit (RFEF)

L'Espanyol juvenil es classifica per a les semifinals de la Copa de Campions

L'equip blanc-i-blau, vigent subcampió de la competició, ha eliminat en un vibrant partit el Racing de Santander

El juvenil A de l'Espanyol ha accedit a les semifinals de la Copa de Campions juvenils en vèncer el Racing de Santander (5-3) a la pròrroga. L'equip blanc-i-blau, vigent subcampió del torneig que enfronta els diferents campions territorials, s'enfrontarà en les semifinals, aquest dimecres, al Sevilla.

Christopher Medina i Adrià Giner, en el temps afegit, han plasmat la superioritat dels pericos en un partit molt renyit que havia acabat amb empat (3-3) al final del temps reglamentari.  Abans, Rivas i Edgar havien avançat dues vegades l'Espanyol i Lluís havia obtingut l'empat, 3-3, després que els càntabres capgiressin el marcador. També el porter Chus Ruiz ha tingut el seu moment de glòria en aturar un penal que hauria significat el quart gol del Racing.