Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol i l'Spartak de Moscou negocien a París la cessió de Clemente Rodríguez

El segon fitxatge de l'Espanyol podria arribar de París. Directius de l'Espanyol i de l'Spartak de Moscou s'han citat a la capital francesa per tancar l'acord de cessió de Clemente Rodríguez per un any, amb una opció de compra per un altre. El club blanc-i-blau ja ho té tot pactat amb el jugador argentí, que acaba de proclamar-se campió de la Libertadores amb el Boca Juniors, on també ha jugat cedit des del gener. Rodríguez té 25 anys i agrada a Valverde per la seva versatilitat com a lateral, amb preferència, però, per la banda esquerra, tot i que és dretà.

Actualitzat

Costa no vol tornar al Brasil

D'altra banda, el brasiler Costa ha manifestat a l'Espanyol que la seva voluntat és seguir jugant al futbol espanyol i que no té la intenció de tornar al seu país. Costa és un dels jugadors amb qui no compta Valverde per a la temporada vinent.

Busquen sortides a Jonathan Soriano i Robusté

Pel que fa als altres transferibles, Jonathan Soriano ha refusat una oferta del Willem II holandès i ara busca una cessió a la Segona Divisió espanyola, i el central Robusté té una oferta d'un equip de Primera i ha demanat la carta de llibertat a l'Espanyol. Ito, que té llibertat per decidir el seu futur, ha decidit quedar-se a l'Espanyol sempre que no arribi una oferta molt interessant.

Anar al contingut