Espanyol

L'Espanyol es presenta davant l'afició en la 38a edició del Trofeu Ciutat de Barcelona contra el Montpeller

L'Espanyol es presenta avui davant la seva afició. Serà en la 38a edició del Trofeu Ciutat de Barcelona, on els blanc-i-blaus s'enfrontaran al Montpeller, l'actual campió de la Lliga francesa, a partir de tres quarts de deu del vespre i en directe per TV3 i per esport3.cat.

Actualitzat
L'Espanyol es presenta avui davant la seva afició. Serà en la 38a edició del Trofeu Ciutat de Barcelona, on els blanc-i-blaus s'enfrontaran al Montpeller, l'actual campió de la Lliga francesa, a partir de tres quarts de deu del vespre i en directe per TV3 i esport3.cat.

L'afició blanc-i-blava tindrà la primera oportunitat per veure en directe els nous fitxatges per a la pròxima temporada. Sergio Tejera, Wakaso i Capdevila debutaran a Cornellà-el Prat, mentre que Diego Colotto, una altra de les noves incorporacions, estarà unes sis setmanes de baixa per una fissura al peu que l'obligarà a perdre's l'inici de la Lliga.

Contra un rival de nivell i a l'espera de l'arribada d'algun reforç per a la davantera, Mauricio Pochettino donarà minuts a tots els jugadors disponibles per seguir posant l'equip a to de cara al debut a la Lliga contra el Mallorca.

Acord amb PRISA TV

PRISA TV i el R. C. D. Espanyol de Barcelona va anunciar ahir que han arribat a un acord perquè l'operador exploti els drets audiovisuals de l'entitat blanc-i-blava les pròximes tres temporades. Aquest acord, a més, converteix Canal+, cadena televisiva de referència del major grup de comunicació a Espanya, en nou patrocinador oficial del club català.

Anar al contingut