Espanyol

L'Espanyol es presenta a l'afició al Trofeu Ciutat de Barcelona contra el Betis (en directe a les 19.00 per TV3)

Sergio González reconeix que amb la marxa de molts jugadors importants aquest estiu l'equip ha perdut potencial i confia que es facin bons fitxatges. El partit, aquest vespre en directe a les 19.00 per TV3

Actualitzat

L'entrenador de l'RCD Espanyol, Sergio González, ha facilitat la llista de convocats de l'equip per afrontar el primer partit oficial de la temporada contra el Betis en el marc de la XLI Edició del Ciutat de Barcelona – XIX Memorial Fernando Lara. El partit es transmetrà aquest vespre en directe a les 19.00 per TV3.

Les noves incorporacions Bardi, Hernán Pérez i Burgui podrien estrenar-se amb els blanc-i-blaus i també els més joves, procedents del filial Rober, Raillo i Marc Caballé o el juvenil Lluís López.

Sergio González, però, reconeix que amb la marxa de molts jugadors importants aquest estiu, l'equip ha perdut potencial i confia que es facin bons fitxatges. Busquen un central i un davanter. Enzo Roco no ha estat convocat. L'últim fitxatge acaba d'arribar i segueix un programa de posada a punt individualitzat.

La llista completa és: Pau López, Bardi, Rober, Arbilla, Raillo, Lluís López, Álvaro, Marc Caballé, Víctor Álvarez, Duarte, Abraham, Joan Jordán, Víctor Sánchez, Cañas, Javi López, Motañés, Salva Sevilla Hernán, Caicedo, Mamadou i Burgui.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut