L'Espanyol empata amb el Montpeller (0-0) en el quart partit de pretemporada

L'Espanyol ha empatat davant el Montpeller en el quart amistós de la pretemporada (0-0). És el segon empat consecutiu dels de Javi Aguirre, en el test més seriós de la pretemporada, però el primer matx que ha acabat sense gols. En el partit ha debutat un dels últims fitxatges, el mitjapunta Pizzi, però l'altre Sidnei s'ha quedat a la banqueta.

L'equip blanc-i-blau ha mostrat una bona imatge davant el Montpeller,  que fa dos anys es va proclamar campió de Lliga a França i la passada campanya va acabar en la novena posició.

D'ocasions n'hi han hagut. Colotto ha rematat de cap alt un centre de falta lateral de Pizzi, en la millor ocasió de l'Espanyol. Abans de la mitja part, Lanzarote ha provat un xut des de lluny. L'ex del Sabadell ho ha provat un altre cop només començar la segona part, sense sort. També David López, que de cap ha rematat al lateral de la xarxa.