Espanyol

L'Espanyol contracta un falconer per eradicar la plaga de coloms que afecta la gespa de Cornellà-el Prat

La gespa de Cornellà-el Prat té una plaga de coloms que van a menjar-hi, però, a instàncies del tècnic, Javier Aguirre, el club hi ha buscat solució. L'Espanyol ha contractat un falconer perquè una au rapinyaire els faci marxar. Gràcies al falcó, els coloms deixaran de menjar-se les llavors de la ressembrada i de fer malbé les instal·lacions de l'estadi.

Actualitzat
La gespa de Cornellà-el Prat té una plaga de coloms que van a menjar-hi, però, a instàncies del tècnic Javier Aguirre, el club hi ha buscat solució. L'Espanyol ha contractat el falconer Miguel Zambrana perquè una au rapinyaire els faci marxar. Gràcies al falcó, els coloms deixaran de menjar-se les llavors de la ressembrada i de fer malbé les instal·lacions de l'estadi.
 
Segons el club blanc-i-blau, "l'au rapinyaire necessita un període d'adaptació i fins d'aquí a un mes no començarà a volar per fer la seva feina". Zambrana, aficionat de l'Espanyol, ha afirmat que "tenim quinze aus i ara cal veure quina s'hi adapta millor. L'ideal seria ensinistrar-ne una de petita i que s'hi acostumés de pressa. Tenim una feina ben bonica per fer".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut