Espanyol

L'Espanyol cau a Getafe (1-0) per un gran gol de Damián

L'Espanyol ha marxat de Getafe amb les butxaques buides. Els de Quique Sánchez Flores no han pogut puntuar davant un rival que ha jugat els últims 35 minuts amb un home menys.

Imma PedemonteActualitzat

El Getafe ha sortit més ben posicionat sobre el terreny de joc, amb les idees més clares, com han demostrat les primeres accions d'Ángel i Remy amb Pau López molt atent. De fet, a mesura que han passat els minuts, el porter blanc-i-blau ha hagut d'aturar xuts perillosos d'Amath i de volea de Fajr, mentre els seus companys no acabaven d'afinar la punteria. Només Baptistao ha desaprofitat un error del porter Guaita, que ha blocat malament una pilota, però l'ha acabat atrapant. Gerard Moreno ha buscat un i altre cop l'oportunitat sense trobar-la.

Com a fet destacable de la primera part, un gol anul·lat al Getafe, a Ángel, per falta prèvia d'Amath a Mario Hermoso. El Getafe ha pogut fer més mal, en jugades a pilota parada obra del laboratori de Pepe Bordalás, però s'ha arribat al descans amb empat a 0.

L'únic gol del partit ha arribat en la segona part. L'ha fet l'uruguaià Damián Suárez amb un grandíssim xut per tot l'escaire de la porteria de Pau López. Era una falta indirecta. Damián ha celebrat així el seu partit 101. El Getafe ha jugat l'última mitja hora amb 10 jugadors per expulsió de Flamini. L'Espanyol ho ha aprofitat per acostar-se més a la porteria de Guaita, sobretot Baptistao i Gerard Moreno. Una ofensivitat totalment insuficient per alterar el marcador.

Reacció del Getafe després de dues derrotes seguides al seu Coliseum i nova ensopegada de l'Espanyol lluny de Cornellà-el Prat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut