Natació

L'equip de duos espanyol obté la medalla de plata a la Copa del Món de sincronitzada

Tercera medalla per a la delegació espanyola en la Copa del Món de natació sincronitzada que es disputa a Yokohama, al Japó. L'equip de duos ha acabat en la segona posició, per darrere de la parella russa, integrada per Anastasia Davydova i Anastasia Ermakova. Després de la plata de Mengual en solo i el bronze en la prova de combinada, aquest és el tercer metall per a les nedadores espanyoles, que encara en podrien sumar un quart en la prova per equips. El tercer lloc a la prova de duos ha estat per a l'equip japonès.

Actualitzat

L'equip espanyol l'han integrat en aquesta ocasió Gemma Mengual, Andrea Fuentes i Paola Tirados. En la prova de tècnica, Mengual ha format parella amb Fuentes, mentre que Tirados ha estat qui l'ha acompanyat en la rutina artística. Amb Fuentes, Mengual ha obtingut 48.950 punts, mentre que la puntuació artística ha estat de 49.100 punts, en aquest cas amb Tirados.

Gemma Mengual i Paola Tirados, que competeixen plegades des de l'any 1998, han repetit d'aquesta manera la plata del Mundial de Mont-real (2005) i dels Campionats d'Europa de Budapest (2006), Madrid (2004), Berlín (2002) i Hèlsinki (2000). "Totes les medalles signifiquen molt per mi", ha dit Mengual, que segueix veient molt lluny l'or, tot i que confessa que "somiar és barat i tot és possible".

"Els teníem una mica de por a les japoneses, perquè al Mundial de Mont-real les vam guanyar pels pèls i aquest any, a l'abril, a l'Open de Yokohama, ens van guanyar de llarg", ha dit Mengual de la parella japonesa que finalment ha obtingut la medalla de bronze.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut