Futbol

Leo Messi seurà al banc dels acusats

Malgrat que la fiscalia n'havia demanat l'absolució, el jugador del Barça serà jutjat com a "coautor" de tres delictes de frau fiscal. L'advocat de l'Estat demana pel crac del Barça una pena de 22 mesos de presó

Actualitzat

El titular del jutjat de primera instància número 3 de Gavà (Baix Llobregat) ha dictat acta d'obertura de judici oral pel qual farà seure al banc dels acusats el futbolista del FC Barcelona Lionel Messi i el seu pare, Jorge Horacio Messi, acusats de tres delictes contra la hisenda pública.

Messi, que serà jutjat per un jutge penal de Vilanova i la Geltrú (Garraf), s'asseurà a la banqueta al costat del seu pare malgrat que el fiscal va sol·licitar el sobreseïment de la causa per al futbolista perquè considera que no va tenir coneixement del frau que va fer el seu pare.

El jutge envia a judici Messi perquè l'advocat de l'Estat, que li demana una pena de presó de 22 mesos, ha mantingut el seu escrit d'acusació contra l'astre futbolístic, en el qual el considera, en contra del que opina el fiscal, "coautor" dels tres delictes amb el seu pare per defraudar 4,1 milions d'euros a Hisenda.

El comunicat de "Leo Messi Management"

L'empresa que gestiona els drets d'imatge de Leo Messi, Leo Messi Management SLU', ha emès aquest dijous un comunicat on lamenta que l'Advocacia de l'Estat contradigui la sol·licitud i el criteri de la Fiscalia, que demanava l'absolució de l'argentí.  

'Leo Messi Management SLU' assenyala que la petició de l'Advocacia de l'Estat es refereix a tres delictes contra la Hisenda Pública comesos entre 2007 i 2009 i recorda que la Fiscalia "no va acusar Messi el passat 25 de setembre de delicte fiscal" i que "en el seu escrit, la Fiscalia va raonar àmpliament els motius que han de portar a no acusar Lionel Messi".
 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut