Messi és investigat per la fiscalia per un altre presumpte delicte fiscal
Barça

L'Advocacia de l'Estat vol que la imputació a Messi per frau fiscal segueixi endavant

El futbolista argentí ha quedat exculpat només a mitges i, si les parts no pacten un acord, el jutge difícilment desestimarà la causa i, per tant, s'anirà a judici, tot i que la fiscalia ha demanat la seva exculpació

Actualitzat

Leo Messi no haurà de rendir en principi comptes per frau fiscal després que la fiscalia hagi demanat la seva exculpació. En canvi, l'Advocacia de l'Estat, que representa l'agència tributària, vol que la imputació al jugador del Barça segueixi endavant.

Exculpat per la Fiscalia però no per l'Advocacia de l'Estat. Uns demanen que s'arxivi la causa contra Leo Messi per frau fiscal en els drets d'imatge, els altres insisteixen a seguir endavant amb el judici. Ara mateix, el futbolista argentí queda exculpat només a mitges. Si les parts no pacten un acord, el jutge difícilment desestimarà la causa i per tant s'anirà a judici. En aquest cas, el principal acusat seria Leo Messi, i no pas el seu pare.

Jorge Messi ha assumit sempre com a seva la responsabilitat del frau a Hisenda pels drets d'imatge pel qual la Fiscalia li demana 18 mesos de presó i una multa de gairebé dos milions d'euros. En el seu escrit d'acusació, presentat al jutjat d'instrucció número 3 de Gavà, la fiscalia ja havia sol·licitat que el procés contra el jugador quedés arxivat.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut