Quique Setién comunica que no renovarà amb el Las Palmas (EFE)
Quique Setién comunica que no renovarà amb el Las Palmas (EFE)
Futbol

L'entrenador del Las Palmas, Quique Setién, anuncia que no renovarà el seu contracte a final de temporada

El tècnic cantàbric ha seguit l'exemple del que va fer unes setmanes l'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, i ha anunciat que no renovarà el seu contracte, amb prou temps perquè el Las Palmas es comenci a moure en el mercat

Actualitzat

Quique Setién ha anunciat aquest dissabte al matí que acabarà la temporada com a entrenador del Las Palmas, però no renovarà el seu contracte amb l'entitat canària. El tècnic, després del triomf de divendres a la nit a casa contra el Vila-real (1-0), ha convoat a la premsa per llegir un comunicat sense admetre preguntes.

En la seva nota, Setién explica que "aquest matí he anunciat al club la meva decisió de no continuar a final de temporada. En una conversació hores abans del partit contra l'Espanyol, el president em va instar a que respongués amb celeritat si acceptaria o no la renovació, per poder preparar el projecte de la propera temporada (...). El sentit comú suggeria no esperar més. Prolongar la situació podria afectar l'equip i alguns jugadors que estan pendents de si continuaran o no".

Setien revela que "al desembre vaig pensar que la renovació estava assegurada. Les diferències que teníem eren mínimes, però posteriorment s'han convertit en insalvables". El tècnic reconeix que la seva decisió pot ser "frustrant pels aficionats que m'han mostrat el seu suport des de la meva arribada a la illa. Però a la vida el cor tira cap a un costat i el cap cap a l'altre. Vull deixar un bon record i haver estat honest amb el club que em paga".

Darrere aquesta renúncia de Quique Setién ha continuar al Las Palmas pot haver els problemes disciplinaris amb dos jugadors, Jonathan Viera i Sergio Araujo, cedit finalment a l'AEK d'Atenes, i les diferències de les últimes setmanes amb el president de l'entitat, Miguel Ángel Ramírez, que va insinuar que era el propi Setién qui filtrava les informacions de les negociacions a la premsa a més de denunciar que era el tècnic més ben pagat de la història del club.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut