L'entrenador del Basaksehir, Abdullah Avci, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

L'entrenador del Basaksehir turc dona gairebé per tancat el fitxatge d'Arda Turan

Abdullah Avci ha assegurat durant una trobada de l'Associació d'Entrenadors de Turquia de Futbol (Tufad) que l'arribada del jugadpr turc del Barça al Basaksehir és imminent

Actualitzat

L'entrenador del Basaksehir, Abdullah Avci, ha revelat aquest dimecres al matí, durant una trobada de l'Associació d'Entrenadors de Turquia de futbol (Tufad), que el fitxatge d'Arda Turan pel seu equip es farà realitat en breu. "El traspàs d'Arda s'anunciarà demà o divendres", ha explicat en declaracions que recull la premsa turca.

Malgrat que el Basaksehir pretenia aconseguir el fitxatge d'Arda gratis, el tècnic ha admès que això no pot ser i que aconseguiran el fitxatge gràcies a un patrocinador. "No ha estat una transferència fàcil. Arda és un objectiu nostre des del 2013 i he de donar-li les gràcies al president per aquest fitxatge".

Algunes informacions de la premsa turca anuncien que Arda marxarà cedit una temporada i mitja i que un cop s'acabi la cessió, el Basaksehir té una clàusula obligatòria de compra de 15 milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut