Lee Seung-woo, jugador del planter del Barça, en una imatge recent amb la seva selecció (fifa.com)
Barça

Lee Seung-woo dona a entendre que pot marxar del Barça

El sud-coreà està pendent de tenir una reunió amb el club per definir el seu futur. Amb 19 anys ja no pot ser inscrit amb el juvenil

Actualitzat

El jove sud-coreà Lee Seung-Woo ha declarat al seu país que aquesta setmana parlarà amb el Barça per decidir el seu futur. "Després de reunir-me amb el club i d'escoltar el consell d'altres persones, prendré la millor decisió possible. Si no jugo amb el Barça triaré un equip que m'ofereixi les millors opcions", ha explicat a l'aeroport, just abans d'embarcar cap a Barcelona.

Lee, de 19 anys, ja no podrà jugar la temporada que ve amb el juvenil A del Barça i hauria de ser inscrit amb el Barça B abans del 31 d'agost. El fet de ser extracomunitari pot condicionar el seu futur, ja que a la Segona A només s'accepten dos jugadors no comunitaris per equip. Lee, que té contracte amb el Barça fins al 2019, ha estat seguit de prop pel Borussia de Dortmund.  

"M'he de preparar per a una etapa crucial en la meva carrera com a futbolista. Marxar del Barça no seria un fracàs, si jugo bé per a un altre club, simplement puc tornar al Barça més endavant. Així és el futbol", ha conclòs. Lee és un dels jugadors que van quedar afectats de ple en la sanció de la FIFA al Barça, que va tallar la seva progressió.

Anar al contingut