El bust de Cristiano Ronaldo
El bust de Cristiano Ronaldo
Futbol

L'autor del bust de Cristiano Ronaldo, víctima de les mofes dels internautes, defensa la seva obra

L'obra d'Emanuel Santos va ser objecte de moltes bromes a les xarxes socials arran de la seva poca semblança amb Cristiano Ronaldo

Actualitzat

Emanuel Santos és l'autor del poc afortunat bust de Cristiano Ronaldo, situat a l'aeroport de l'arxipèlag de Madeira amb el nom del futbolista, que s'ha fet famós a les xarxes socials. L'escultor, l'endemà que la seva obra va ser objecte de mofes arreu del món, ha volgut defensar-se en una entrevista al diari anglès "The Guardian".

Santos defensa que crear el bust "no va ser una cosa tan simple com sembla", i que va necessitar 15 dies per completar-lo. L'artista afirma que "és impossible deixar contents tiris i troians. Ni Jesús va aconseguir agradar a tothom".

L'escultor portuguès també explica que Cristiano Ronaldo ja havia vist la seva obra abans de l'acte oficial a l'aeroport: "Era amb el seu germà al Museu de Cristiano a Madeira i, pels missatges que li va enviar, puc dir que li va agradar el que va veure". Això sí, el futbolista del Reial Madrid va demanar a Santos que n'eliminés unes arrugues per semblar més jove.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut