Futbol

L'Audiència Nacional suspèn la vaga de futbolistes i la Lliga es jugarà amb normalitat

La Lliga i la final de Copa es jugaran en les dates previstes després de la resolució de l'Audiència Nacional. L'LFP haurà de pagar cinc milions d'euros en concepte de fiança.

Actualitzat

L'Audiència Nacional ha suspès de forma cautelar la vaga de futbolistes convocada per l'Associació Espanyola de Futbolistes (AFE), i que afectava el desenllaç de la Lliga i la final de la Copa del Rei, que finalment es portaran a terme amb tota normalitat.

D'aquesta manera, la disputa de la penúltima jornada de Lliga es manté per aquest cap de setmana amb la possibilitat que el Barça es coroni campió. L'equip blaugrana visita l'Atlètic de Madrid diumenge a les set i al mateix temps el Reial Madrid visita l'Espanyol. Una victòria blaugrana o una derrota blanca donarien matemàticament el títol als de Luis Enrique.

D'acord amb aquesta resolució, l'LFP ha dipositat 5 milions d'euros en concepte de fiança. Aquesta quantitat quedarà en dipòsit fins que els magistrats prenguin una decisió definitiva i, en cas de donar la raó a l'AFE, servirà com a indemnització.

L'AFE acata la decisió de l'Audiència

El president de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) Luis Rubiales ha manifestat que el seu sindicat acata la decisió de l'Audiència Nacional de suspendre cautelarment la vaga, ​​però ha assegurat que "els problemes segueixen sent els mateixos". Rubiales ha assenyalat que acaten la decisió de l'Audiència Nacional basada en la possibilitat d'il·legalitat d'un dels preceptes que hi havia a la convocatòria de vaga i no entra a considerar la resta.

De la seva banda, el president de la Lliga de Futbol Professional Javier Tebas ha afirmat que amb aquesta decisió "s'ha fet justícia". "Crec que s'ha produït un canvi en les relacions que hem de tenir com a professionals amb el sindicat i la Federació i que la Lliga defensa els seus drets fins al final", ha afegit el president de l'LFP.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut