L'Atlètic de Madrid en l'últim partit de Lliga contra el Llevant (EFE)
L'Atlètic de Madrid, en l'últim partit de Lliga contra el Llevant (EFE)
Futbol

L'Atlètic prepara la visita del Barça gairebé al complet

Diego Simeone té disponibles tots els jugadors excepte el sancionat Tiago Mendes. Diego Godín pot reaparèixer.

Carolina PonsActualitzat

L'Atlètic de Madrid ja fa dies que prepara el partit contra el Barcelona a l'estadi Vicente Calderón en la penúltima jornada de la Lliga, amb tots els jugadors de la primera plantilla en perfecte estat físic.

El tècnic argentí Diego Simeone pot comptar amb tots els jugadors excepte el migcampista portuguès Tiago Mendes, que té un partit de sanció per la cinquena targeta groga que va rebre en el partit contra el Llevant. Mario Suárez podria ser el seu substitut en un onze inicial al qual tornaria l'uruguaià Diego Godín i en què les novetats podrien ser José Giménez, Jesús Gámez i el davanter Fernando Torres.

En l'última sessió d'entrenament a l'estadi matalasser, els de Simeone han treballat el toc i la velocitat. El tècnic argentí ha incorporat els jugadors del planter Borja Galán i Leandro Martínez per completar el grup, a més dels habituals Lucas Hernández i Bernabé Barragán.

Els onze titulars s'han entrenat amb el sistema habitual, el 4-4-2, que s'han enfrontat als suplents, que han jugat amb un 4-3-3. Simeone ha indicat al seus homes com pressionar a la sortida de pilota del Barça perquè els blaugranes hagin de jugar en llarg o buscar canvis de joc. El tècnic ha assenyalat que cal tancar les entrades pel centre, on Messi està tornant a donar magistrals passades entre línies, i concedir les bandes perquè progressin per allà.

Anar al contingut