Futbol

L'Atlètic es proclama campió de Lliga per desena vegada i trenca una sequera de 18 anys

L'Atlètic de Madrid s'ha proclamat campió de Lliga per desena vegada en la seva història i ha trencat una sequera de 18 anys sense aixecar aquest títol. L'última vegada que els "colchoneros" es van proclamar campions de Lliga va ser la temporada 1995-96 amb Radomir Antic a la banqueta i Diego Simeone com a jugador.

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid s'ha proclamat campió de Lliga per desena vegada en la seva història i ha trencat una sequera de 18 anys sense aixecar aquest títol. L'última vegada que els "colchoneros" es van proclamar campions de Lliga va ser la temporada 1995-96 amb Radomir Antic a la banqueta i Diego Simeone com a jugador. Aquella mateixa temporada, l'Atlètic també va guanyar la Copa del Rei i va completar un doblet històric.

Ara, amb el Cholo Simeone com a tècnic, l'Atlètic ha estat capaç de tornar a guanyar la Lliga, tot i l'oposició del Barça i el Reial Madrid, i ha conquerit el quart títol en els últims dos anys i mig. Una temporada fantàstica i que podria ser històrica amb la consecució de la Champions en la final de Lisboa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut