Així han quedat les oficines de l'Alcoià després del robatori.
Així han quedat les oficines de l'Alcoià després del robatori.
Futbol

L'Athletic de Bilbao donarà 15.000 euros a l'Alcoià de la recaptació de San Mamés

Aquesta aportació dels bascos ve propiciada pel robatori que va patir l'Alcoià aquest diumenge després del partit contra el Lleida i en què els lladres es van emportar més de 20.000 euros

Actualitzat

L'Alcoià va patir aquest diumenge a la matinada un robatori a les seves oficines en què els lladres es van emportar més de 20.000 euros. Aquests diners eren part de la recaptació del partit contra l'Athletic i contra el Lleida, i altres quantitats pròpies de la institució. El president del club, Juan Serrano, ha afirmat que els lladres "sabien què venien a fer", ja que es van emportar una quantitat molt gran de diners.

Tot i això, l'Athletic de Bilbao, club al qual s'enfrontarà l'Alcoià als setzens de final de la Copa del Rei, ha fet saber que donarà 15.000 euros per ajudar el seu rival. Aquests diners sortiran de la recaptació que els bascos obtinguin en el partit de tornada que es jugarà a San Mamés el proper 18 de desembre.

Així mateix, l'entitat d'Alcoi ha informat que ha obert un "compte solidari per contrarestar" les destrosses provocades pel robatori.

 

Anar al contingut