Els jugadors de l'Arsenal aixecant el trofeu (EFE)

L'Arsenal derrota per 1-0 el Chelsea en el primer partit oficial de la temporada a Anglaterra, la Community Shield

Un gol en el minut 25 d'Alex Oxlade-Chamberlain, i la bona actuació per als "gunners" del porter Petr Cech davant el seu exequip han permès a l'Arsenal obrir la temporada amb un títol. Mourinho i Wenger no s'han saludat

L'Arsenal d'Arsène Wenger ha guanyat per segon any consecutiu la Community Shield després de derrotar per 1-0 el Chelsea de José Mourinho amb un gol de l'anglès Alex Oxlade-Chamberlain en el minut 25 de joc. Aquest partit entre el campió de la Premier League i el guanyador de la Copa de la Federació Anglesa obre de forma oficial la temporada futbolística a Anglaterra.

En els guanyadors ha estat titular Petr Cech, que després d'onze anys defensant la samarreta blava del Chelsea ha decidit canviar d'aires a la recerca dels minuts de joc que li ha pres Thibaut Courtois. En el dia del debut oficial amb el seu nou equip, el porter ha obtingut la seva revenja esportiva aturant els intents de marcar dels seus excompanys.

Al final del partit, Mourinho ha esperat els jugadors de l'Arsenal per felicitar-los un a un. El tècnic rival, Wenger, ha evitat passar per davant seu i saludar-lo. El portuguès, per la seva banda, s'ha girat i ha marxat cap als vestidors, llançant la medalla de subcampió a les grades. L'objecte ha anat a parar a les mans de Bobby Gill, un aficionat de l'equip guanyador de 10 anys. "És la medalla del perdedor. És un bon record per ell. No guanyo les medalles que guanyo, així que no sé perquè he de guardar les que em donen quan perdo", ha confessat Mourinho.