L'àrbitre holandès Björn Kuipers xiularà el Barça-Juventus al Camp Nou (Reuters)
Lliga de Campions

L'àrbitre holandès Björn Kuipers xiularà el Barça-Juventus al Camp Nou

Internacional des del 2006, l'holandès no ha dirigit aquesta temporada el conjunt blaugrana, que només ha perdut un duel sota les seves ordres, contra el Celtic a Glasgow la temporada 2012-13

Actualitzat

L'àrbitre del Barça-Juventus de dimecres al Camp Nou corresponent a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions serà l'holandès Björn Kuipers, que va dirigir la final on el Reial Madrid va conquerir la "décima" en la final de Lisboa el 2015 contra l'Atlètic de Madrid, però amb qui el conjunt blaugrana només ha perdut un partit.

Kuipers, que és àrbitre internacional de FIFA des del 2006, estarà acompanyat per Sander van Roekel i Erwin Zeinstra, com a assistents, al costat de Pol van Boekel i Danny Makkelie com a assistents addicionals i per Mario Diks com a quart àrbitre.

L'holandès no ha coincidit aquesta temporada amb el Barça, a qui va dirigir per última vegada al principi de la passada, el 16 de setembre del 2015, a Roma (1-1), en un duel de la primera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Kuipers també va arbitrar l'equip de Luis Enrique en el partit de tornada de quarts de final de la Champions contra el PSG el 10 d'abril del 2013, en què els blaugranes van passar a semifinals tot i empatar a un.
 
Els altres arbitratges al Barça van ser anteriors, a la fase de grups de la campanya 2012-2013, contra el Celtic a Glasgow (2-1) i en la tornada dels quarts de final de la 2011-2012 contra el Milan al Camp Nou (3-1).

Anar al contingut